Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s video částí kombinace Philips dvp3350v/02. Chtěl bych vás poprosit o radu, mám následující
problém: Po vložení videokazety do přístroje, aniž by bylo spuštěno přehrávání, dochází k samovolnému spuštění
počitadla pásky, kde se načítají nesmyslná čísla s rozlišením na setiny sekundy. Co mě trápí nejvíce: Po spuštění přehrávání
je chvilku obraz dobrý, ale za chvíli se zašumí, zvuk je při tom velice zkreslený, na obrazovce se objevuje kromě klasického Play
SP ještě nápis Hi-Fi, který zase zmizí. Tento jev se stále a pořád periodicky opakuje, nelze tedy nerušeně sledovat film. Hledal
jsem v přiloženém českém návodu dlouze a dlouho možnou příčinu, leč bez úspěchu. Při zastavení pohybu pásku tlačítkem
Stop se sice přehrávání zastaví, ale počítadlo pásku dál jede do mínusu a nereaguje na opětovné zmáčknutí tlačítka Stop.
Jsem z toho dost naštvaný, přehrávač dvd jinak funguje spolehlivě, takže aspoň koukám na filmy na dvd.
Děkuji Vám všem za případnou radu a pomoc .
Marcel
Jediné co se tak jednoduše dá udělat je vypnutý přístroj odkrytovat a ve videu vyčistit hlavy jemným hadříkem namočeným v lihu nebo isopropylalkoholu - rotační i statickou část videohlav, i "pevné" audio a synchro hlavy - vše s citem, jinak je nebezpečí poškození. Podivné chování počítadla vypadá podezřele, takže tento postup nemusí být úspěšný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.