Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, volím si mezi těmito mobily - mobilni-telefony.heureka./... a mobilni-telefony.heureka./... . Který z těchto modelů považujete za lepší? Výbavou má Acer navrch, to ale vždy není nutně záruka úspěchu. Navíc není stále k dostání flipové ochranné pouzdro. Lenovo mě zase láká ochrannou fólií a silikonovým obalem přímo v základním balení. Ani na jeden mobil doposud nebyla sepsána žádná recenze (nemyslím nyní recenzi od běžných uživatelů - ty mimochodem vychvalují oba modely), jde o novinky.
Za předpokladu, že jde o můj 1. smartphone a jsem zcela nenáročným uživatelem střední třídy - jaká je lepší volba?
Děkuji.
Dobrý den,
po prohlédnutí obou telefonů, je to asi čistě na vaší sympatii, který se vám líbí víc, Lenovo je menší, Acer zase tenčí na druhou stranu Lenovo má jen 5Mpx a Acer 8Mpx foťak, ovšem počet Mpx neudává nutně kvalitu fotek Lenovo má i větší uživatelskou paměť o 4GB. V ostatních paremetrech jsou oba totožné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.