Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod VHS na DVD

Od: makal® odpovědí: 5 změna:

Jakým stylem mohu převést nahrávky z vhs na dvd?

Děkuji

doplněno 03.01.09 18:34:

...to by šlo, a jakou kabeláž bych měl použít?

Ještě by mě docela zajímala verze přes počítač. Jaká by byla potřeba grafická karta, jestli musí být nějak speciální, jaké kabely a popř. programy pro konverzi?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomino69*
hodnocení

0x

Já jsem to dělal tak že jsem propojil video s DVD recorderem , ale pozor , pokd jde o originální kazety tak ty mi nešly. .

edyss*
hodnocení

0x

Přes televizní kartu do PC. Zkoušel jsem rodinné nahrávky z VHS do PC, ale nebylo to úplně to pravé. Možná propojení přes digitální kameru s analog. vstupem to bude lepší. Ale nemohu potvrdit, nemám u svojí analogový vstup. Zkoušel jsem jen z analogové kamery 8mm pásky vložit do digitální kamery a přehrát do PC a to bylo super, v podstatě bez ztráty kvality.

formy
hodnocení

0x

jestli máš video a předpokládám že i dvd(ale rekordér) stačí když na televizi spustíš ve videu vhs a na dvd rekordéru začneš ten fim současně nahrávat,stačí si jen pořídit propojovací kabel protože dva scarty do televize asi nenacpeš,ale to se normálně prodává.Tak jestli ještě pořád nevíš jak na to tak takhlůe by to učitě taky šlo.

hodnocení

Tak jo,maká to, díky.

semilaso
hodnocení

0x

mně to dělala jedna firma a můžu klidně doporučit - www.prevodkazet.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]