Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit pod linku LED pásek. Poradil by mi někdo, kdo má nějakou zkušenost s jakými čipy si LED pásek koupit?
Poté bych se chtěl zeptat, zda koupit raději voděodolný nebo nevoděodolný a vavrtat pod linku chlad. hliníkové fólie?
Děkuji
Místo hliníkových fólií bych doporučil hliníkové profily. Prodávají se i krycí lišty, kde pak můžete použít nižší IP (takto to mám provedeno a už 2 roky LED pásky s otevřenými čipy bez problémů). Takže si nejdříve rozmyslete technologii montáže a podle ní si vyberte LED pásek. Některé silikonové pásky špatně drří na profilu a pak je problém s chlazením.
Stačí pásek 3w/m 12V ,nemusí být vodotěsný,hliníkový profil s krytkou stačí a napřed na šroubky,měl jsem to přilepené a po 2 letech to upadlo.
Já se přidám. To chlazení je u hodně důležité? jak moc se zahřívají?
doplněno 23.10.14 08:16:díky za info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.