Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě telefonního čísla

Od: ywyjahudub odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

potřebuji poradit. Chci si koupit nějaké nové a hlavně dobře zapamatovatelné telefonní číslo. Našel jsem na aukru číslo 735 045 046 za cenu 400 Kč. Což se mi zdá rozumné.

Nechci se mi platit třeba 2 000 Kč. Maximálně 1 000 Kč.

Jde o virtuála Katus v síti T-mobile. Číslo bylo aktivované. V případě koupi bude zaslán PIN, heslo do samoobsluhy atd.

Mám do toho dle vás jít?

doplněno 23.10.14 13:45:

Nebo třeba nabízejí telefonní číslo 728 600 602 za cenu 500 Kč s kreditem 10 Kč.

Mě se číslo vcelku líbí.

Také jsem našel na netu předražené nabídky př: 776 214 214 za cenu 4 000 Kč.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co je zrovna na tomhle čísle snadno zapamatovatelné *sok*? To je drahé i zadarmo!

Stejně tak v každým větším supermarketu u kasy i na přepážkách pošty leží balík předplacenek, jen si nějaké pěkné číslo vybrat. A není problém po měsíci vyřídit mobilitu a převést číslo jinam. Do toho kaktusu z aukra bych šel kdyby na něm byly 300 kreditu. Ta stovka za to, že se vám to číslo líbí je dejme tomu ještě snesitelná. Ale dát 400 za nic . .

hodnocení

0x
Když půjdeš k velkým operátorům, najdeš při trochu hledání podobná čísla zdarma. Pak jen stačí s číslem odejít jinam. Můžeš změnit i své současné číslo při ponechání služeb. Chce to jen trochu trpělivosti a ochotnýho prodejce, co ti pomůže hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]