Nejste přihlášen/a.
Kdo mi prosím poradíte,začistil jsem silně poškrábané sklíčko na starším mobilu jemným smirkem,ale nyní je matné,dá se nějakým přípravkem obnovit jeho lesk do původního stavu,děkuji.
Jak jsem nedavno zjistil, tak ne všechny zubní pasty mají v sobě jemné brusivo, bohužel teď nevím co to bylo za značku, ale patlal jsem se s tím dlouho a výsledek žádný, tak jsem šáhl po jiné a šlo to Jinak zelená lapovací pasta je úplně nej...
doktor365:
displex je čítanková ukázka toho jak lze cokoliv se speciálním názvem prodat podstatně dráž
Zkusil bych tu pastu, klidně zubní. A použil bych vrtačku s filcovým kotoučkem. Samozřejmě to chce hlídat teplotu.
ladinpraha:
než filcový je lepší hadrový kotouč a nízké otáčky, ta teplota se při vyšších neuhlídá, stačí málo a je tam vyleštěný ďůlek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.