Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškrábané sklíčko na mobilu

Od: martinr* odpovědí: 6 změna:

Kdo mi prosím poradíte,začistil jsem silně poškrábané sklíčko na starším mobilu jemným smirkem,ale nyní je matné,dá se nějakým přípravkem obnovit jeho lesk do původního stavu,děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi bych zkusil použít trochu zubní pasty a opatrně rozleštit. Zdravím!

doktpr365*
hodnocení

0x

Prodává se na to přímo pasta,jednou jsem to zkoušel zubní pastou,moc mi to nešlo,ale ono to trvá hodně dlouho.

aaron.cz/...

hodnocení

0x

Jak jsem nedavno zjistil, tak ne všechny zubní pasty mají v sobě jemné brusivo, bohužel teď nevím co to bylo za značku, ale patlal jsem se s tím dlouho a výsledek žádný, tak jsem šáhl po jiné a šlo to :) Jinak zelená lapovací pasta je úplně nej...

doplněno 20.10.14 17:15:

doktor365:

displex je čítanková ukázka toho jak lze cokoliv se speciálním názvem prodat podstatně dráž *smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkusil bych tu pastu, klidně zubní. A použil bych vrtačku s filcovým kotoučkem. Samozřejmě to chce hlídat teplotu.

ladinpraha:

než filcový je lepší hadrový kotouč a nízké otáčky, ta teplota se při vyšších neuhlídá, stačí málo a je tam vyleštěný ďůlek.

hodnocení

0x

Musíte použít ještě jemnější papír nebo jak radí ostatní brusnou(třeba zubní) pastu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]