Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblokovat telefon

Od: eru odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych odblokovat telefon,abych si mohla zřídit paušál v zahraničí, kde teď žiju. Nevím však, kam se obrátit. Dočetla jsem se něco o nějakých programech a kódech,ale nic moc z toho nevím...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

současné mobily už většinou nejsou blokované pro jednoho operátora, takže by neměl být problém; co máte za telefon? stáří? zahraniční síť? to by ani nefungoval rooming...

eru
hodnocení

Mám samsung galaxy s3,zakoupený před 2 lety v ČR. Slyšela jsem o tom, že by telefony měly být zablokované bezpečnostním kódem, aby třeba lidé nejezdili kupovat levnější zboží do zahraničí...nebo nevím. Už jsem si v okolí našla servis,kde provádí odblokování,tedy u nás v čr. Až k nám pojedu,zeptám se tam, je možné,že můj telefon ani zablokovaný pro operátora v zahraničí není...

děkuji

stirecek*
Jednoduše tam strčte kartu a volejte. Vsadím boty ze zablokovaný ani nijak omezený není.

hodnocení

2x
Jak to myslite,odblokovat?
Telefon funguje pouze se SIM kartou jednoho operatora?
Telefon je zablokovan bezpecnostnim kodem?
Odstraneni brandingu operatora vyresi jakykoliv Turek,ktery ma v zahranici bazar s trelefony.
Cena max.20 eur.
doplněno 20.10.14 15:16: To opravdu neni.
Zbytecna panika

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]