Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PEČENKA ETA - plechy dva

Od: my* odpovědí: 6 změna:

mám pečenku eta a uní nějaké dva plechy s dírami

nevíte k čemu jsou?

PEČENKA ETA - plechy dva
PEČENKA ETA - plechy dva #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

coze
hodnocení

2x

kdyz se podivate na ten plech tak jeden je trochu vic ohlej a ma koleje a druhej plochej. Tak si myslim ze ten ohlej je na dno na naparovari aby to drzelo mezeru ve vode nad tim co na tom sedi, a jestli to jde tak ten druhej muze byt o patro vis. Nechybi tam neco co by ty dva plechy drzelo nad sebou? na co jsou ty vyrezky po stranach? Jako by ty plechy sly na nejakej stojan nasunout. Chtelo by to videt jak ta miska vypada uvnitr a na dne. Take je mozny ze ty dva plechy tam nemaj bejt najednou, ale jeden a jednu vec a druhej na neco jinyho.

my*
hodnocení

coze : ano ! mate pravdu ty misy maji vybezky

PEČENKA ETA - plechy dva #3
PEČENKA ETA - plechy dva #4

hodnocení

0x

To už je tedy vskutku historický kousek ! Ani jsem nevěděl, že to Eta dělávala. Co se týče plechů - nevím, napadá mě, jestli to není na odkládání horkého pečícího víka. Máme ještě remosku, tam byl také takový plechový kříž, na který se váko odložilo, aby se nespálila třeba pracovní deska.

my*
hodnocení

ne jeto jen tenký plech co se dá uchytit za takové výběžky v míse

my*
hodnocení

i remoska je u nás domovem :)

doplněno 18.10.14 22:38:

a těch remosek máme asi 6 + tato pečenka

doplněno 30.01.15 22:37:

oprava : 2 remosky grand,2 hutky,3 originály,2 minorky a pečenku

a vše funguje

PEČENKA ETA - plechy dva #5
PEČENKA ETA - plechy dva #6
PEČENKA ETA - plechy dva #7

bambula*
hodnocení

0x

Pokud je funkční važte si toho výrobku, žádná smradlavá umělá hmota případně vyrobená v rákosí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]