Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde paměťová karta

Od: ghvff odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mám pamětovou kartu už 6 let. Nejdriv sem ji mela vestary tlacitkovy nokii tam se mi stavalo ze se ta karta sama vymazala nebo kdyz mi nesla tak sem ji vyndala a sla dal. Ted mam novy dotykovy mobil a pise mi to karta SD poškozena. Zkousela sem ji vyndat ale nefunguje. Muze stim souviset i to ze mi ve starym mobile spadla do vody, ale pak sem ji osusila a sla dal. Nevite co stim je? Mam dat mobil do opravny nebo koupit novou kartu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ještě ji zkuste třeba ve čtečce v PC (možná i naformátovat) a pokud ani toto nepomůže, tak si kupte jinou, novou a lepší. A lépe se o ní starejte, aby vydržela. Zdravím!

hodnocení

0x

Kupte novou kartu, stojí to pár špendlíků.

hodnocení

0x
V prvé řadě bych kartu zformátovala, ale i kdyby fungovala, měla bych v záloze jinou, páč pád do vody není sranda a mohou tam být zoxidované kontakty...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]