Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s nahráváním rozhovoru

Od: dotaz1* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.Mohl by mi prosím někdo poradit jaká značka má v nabídce u mobilu možnost nahrávat hovor který mám spojen?Tak aby byla slyšet celá konverzace.Tedy jak můj hlas tak i hlas druhé strany.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Na to existuje spousta aplikací,také je používám.Např.

play.google.com/...

dotaz1*
hodnocení

Díky..je to s podivem,ale fakt mě nenapadlo mrknout na strejdu google play...

naihonn*
hodnocení

0x

Tak, tak, skoro jakýkoli mobil s androidem a jsou pak i bezplatné aplikace, co by to měly umožňovat. Vím, že to snad dokázaly i nějaké nesmartphony, včetně mojeho předchozího a velmi oblíbeného telefonu Nokia 6230i.

pavel00*
6230i jsem měl donedávna asi 7let a nahrávání hovoru jsem tam nikdy neviděl :(
naihonn*

Měla by ta volba být přímo v průběhu hovoru v možnostech. Podle všeho to má jedinou "chybu", pípá to každých pět sekund, aby to upozornilo, že se hovor nahrává. Ale tak tajně nahrávat se stejně nesluší. :)

hodnocení

0x

Pozor, ne všechny telefony umožňují nahrávání druhé strany přimo, nahrává se pomocí mikrofonu telefonu, který musí zachytit hlas ze sluchátka, ne každý telefon má "druhý" mikrofon, ne každý telefon jej má vhodně umístěn a pak má na to hodně vliv okolní hluk, nebo použití handsfree. Okolní hluk dokáže zvuk druhé strany zcela znehodnotit, při použití handsfree není druhá strana s pochopitelných důvodů slyšet vůbec.

Pro ty co se podivují nad tím že telefon má dva mikrofony, tak jen vysvětlím, že ten tam je proto, že pomocí dvou různě umístěných mikrofonů, lze velice dobře potlačovat okolní nechtěné ruchy. U starších mobilů se často používal sice jen jeden mikrofon, ale tkzv. diferenciální, který to umí taky.

dotaz1*
hodnocení

A pujde nejaka z tech aplikaci u samsungu ace 5380?

U těch aplikací bývají podporovaané mobily vypsané, mě osobně se osvědčila aplikace RECORD MY CALL, sice druhou stranu nahrává u mého mobilu taky mikrofonem, takže nahrávka při použití handsfree nebo ve velkém hluku je k ničemu, ale jinak to funguje hezky, sama se spustí při zahájení hovoru a nahrávka se uloží na paměťovou kartu s názvem který se skládá z údaje času, datumu, tlf čísla, nebo jména pokud je druhá strana v seznamu.

dotaz1*
hodnocení

Dekuji za odpoved.Treba bude nekdó dalsi znat nejakou apku co bude nahravat,tak jak potrebuji.

Ono to není o aplikaci, ono je to o modelu telefonu, prostě pokud to telefon neumí nahrávat přímo, tak žádná aplikace to nezachrání, vyzkoušel jsem mnoho aplikací k tomuto účelu určených a základní funkce byla u všech stejná, jen RECORD MY CALL je asi ze všech aplikací nejvychytanější.

doktpr365*
hodnocení

0x

Já jich vyzkoušel taky spoustu,vetšinou protistrana byla špatně slyšet,záleželo na telefonu. Teď mám tuto a je opravdu super,obě strany slyšet jak z rádia

play.google.com/...

dotaz1*
hodnocení

Nahrava to automaticky nebo je potreba neco nastavovat?

zepe*
hodnocení

0x

Telefon aby nahrával přímo z linky potřebuje ROOT takže root t/... a aplikaci Call recorder .Některé telefony to podporují uz z výroby.ja na HTC jsem potreboval ROOT.Jinak to nahrává protistranu s reproduktoru a to není nic moc. Bavím se o telefonech s androidem.

dotaz1*
hodnocení

No ja mam hyuawei y 300 ci jak se to pise :) a na nem mam tedy provest ten root?To jde asi u kazdeho telefonu s androidem,ne?
zepe*

JO root ZDE návod a rady bycha na Brick telefonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]