Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se dívat na TV přez PC, nehraje mi TV. Potřebuju nějaký zásuvný modul? kde ho najdu? Může mi prosím někdo poradit? Děkuji.
Potřebuješ TV kartu. A vybrat podle požadovaného připojení do PC a podle zdroje TV signálu.
koupil jsem již několik HD DVB-T USB TV DONGLE na portálech aukcí ... cena s poštou byla do 200,-
Po 2 -3 letech jsou všechny stále funkční.
Ale před touto koupí bych vám doporučil si ji vypůjčit (nebo koupit z internetového obchodu a případně vrátit v zákonné lhůtě) - protože některé vesnice nejsou dostatečně pokryty signálem ...
Doma mi nefunguje, v práci bez potíží...
Nebo poskytevatele imternetu,který poskytuje TV v internetu, např v o.CB a JH je to neccos (možná i jiné okresy)
Sousede: sledovanitv.cz musíte mít předplacený od svýho poskytovatele internetu jinak se na něj nedostanete.
doplněno 18.10.14 14:28:Tady jsou partneři kteří to provozují.
Taky potvrzuji, že na běžné sledování postačí made in China USB nebo PCI DVB-T TV karta do 200,-Kč. Mám doma asi 3 z toho 2 používáme pravidelně s notebooky cca 4-5let a i tu třetí v šuflíku bych určitě hned rozjel taky. Ještě doporučuji pro pohodlnější ovládání si dokoupit lepši DO s podporou Windows MCE na Aukru cca +150,-Kč té investice nelituji a ještě si nainstalovat případně XBMC+DVB Viewer a není co rešit .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.