Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování televize na pc

Od: tv odpovědí: 10 změna:

Chtěla bych se dívat na TV přez PC, nehraje mi TV. Potřebuju nějaký zásuvný modul? kde ho najdu? Může mi prosím někdo poradit? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Potřebuješ TV kartu. A vybrat podle požadovaného připojení do PC a podle zdroje TV signálu.

usbtv

koupil jsem již několik HD DVB-T USB TV DONGLE na portálech aukcí ... cena s poštou byla do 200,-

Po 2 -3 letech jsou všechny stále funkční.

Ale před touto koupí bych vám doporučil si ji vypůjčit (nebo koupit z internetového obchodu a případně vrátit v zákonné lhůtě) - protože některé vesnice nejsou dostatečně pokryty signálem ...

Doma mi nefunguje, v práci bez potíží...

tv
18.10.14 14:22
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

Nebo poskytevatele imternetu,který poskytuje TV v internetu, např v o.CB a JH je to neccos (možná i jiné okresy)

soused*

sledovani.tv, sledovanitv.cz Na tomhle odkaze u nás televize jede. soused

Sousede: sledovanitv.cz musíte mít předplacený od svýho poskytovatele internetu jinak se na něj nedostanete.

doplněno 18.10.14 14:28:

Tady jsou partneři kteří to provozují.

soused*

Je tam asi třicet programu zadarmo, další jsou placené. Nevím odkud tazatelka je, Tohle poskytuje Tlapnet.

tv
hodnocení

Děkuji za radu

tv
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi, vyzkouším.

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky potvrzuji, že na běžné sledování postačí made in China USB nebo PCI DVB-T TV karta do 200,-Kč. Mám doma asi 3 z toho 2 používáme pravidelně s notebooky cca 4-5let a i tu třetí v šuflíku bych určitě hned rozjel taky. Ještě doporučuji pro pohodlnější ovládání si dokoupit lepši DO s podporou Windows MCE na Aukru cca +150,-Kč té investice nelituji a ještě si nainstalovat případně XBMC+DVB Viewer a není co rešit :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]