Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartphone do 3 500 Kč

Od: tk171 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Plánuji si zakoupit svůj vůbec první smartphone a nyní se rozhoduji jaký. Moje požadavky opravdu nejsou vysoké, tomu odopovídá i maximální cena okolo 3 500, čili nějaký low-endový smartphone.

Byla by zde nějaká rada, osobní zkušenost? Je mi jedno, zda půjde o Android či Windows Phone. Displej by však měl být minimálně 4, spíše 5. Zaujal mě kupříkladu tento mobil - GIGABYTE GSmart ARTY A3, jaký je Váš názor?

Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helper123*
hodnocení

0x

Pokud oželíte LED diodu a nebojíte se WP, tak Nokia Lumia 630, pokud chcete i LED diodu, doporučím např. Sony Xperii M, která je za tu cenu opravdu libová. Ale WP je za tu cenu na úrovni Androidů za 8 tisíc a výše (myslím tím odladěnost a plynulost), take bych šel do Lumie.

praivo*
hodnocení

0x

Čínský iNew V3.

pfpetr*
hodnocení

0x
I nejlevnejsi lumia 520 splní tve požadavky, cenove se vejdes i do lumie 630 která ma oproti 520 i vetsi displei. Ja sam si ji taky poridim jelikož nynejsi 520 dostane syn

tom888888
hodnocení

0x

SAMSUNG GALAXY TREND PLUS - maximalni spokojenost :)

Taky mám Trenda, jako služebák, dostává fest zabrat, ale je fakt dobrý. Taky doporučuji

pfpetr*
Samsung galaxi je velmi nachylny na prasknutí dotykove desky i při menším pádu coz o lumii z vlastní zkušenosti rict nemohu. Po roce pouzivani v dosti tezkych podmínkách noseny v kapse u monterek nemá lumie zadne známky pouzivani

tk171
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.

tk171
hodnocení

Dobrý den, jsou možné další rady, popř. doporučení modelů už výše uvedených? Děkuji.

Osobně mám Lumii 520 a spokojenost až na nepodsvícené navigační klávesy (ale ve tmě už hmatám automaticky), chybějící kompas třeba pro účely geocatchingu a chybějící diodu.

pavel00*
hodnocení

0x
Samsung Galaxy S3 mini nebo Samsung Galaxy Trend-ten bych doporučil. Cena okolo 2 800 a za tu cenu má parádní výkon a zvládne i docela náročné hry. A hlavně se nelekněte výdrže baterie cca 2 dny. Ta je u smartphonů zcela normální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]