Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám dalekohledu

Od: bedrunka1988* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
hledám dobrý dalekohled s nočním viděním, máte nejaké skušeností?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Deska to běžně nabízejí armyshopy. Osobní zkušenosti nemám. Jen bacha na legislativu kdybys s tím pak chtěl cestovat. Slyšel jsem že třeba v německu je noktovizor v civilním sektoru zakázaný.
bedrunka1988*
hodnocení

Nekecej, opravdu jsem o to nevěděla! Potřebují na urbex a budu s dalekohledem cestovat také v německu. V armyshopu nevím na co se upozornit :)

Měl jsem v německu kamaráda, potomka emigrantů a tak mezí řečí z něj vylezlo že už třeba jen chodit v maskáčích z tebe dělá automaticky v německu podezřelou osobu a částějš tě pak kontrolujou policajti. Pak jsme narazili na případ, kdy sí německý děti na putovním táboře nakoupily v čechách airsoftový kuličkovky a němci je hned za hranicí vybrali jako včely a všem neplnoletým pistole zbavili a vyhrožovali jim pokutou. . Tím jsme se pak dostali k jejich obdobě zákona o nebezpečném ozbrojování. V té době tam byl noktovizor jasně uvedený hned vedle vyhazovacích nožů s čepelí delší než dlaň.
Nevím . . přeci jen je to informace pocházející z doby před naším vstupem do Schengenu takže už to třeba není aktuální ale asi neudeláš chybu když před výletem napíšeš mailem dotaz na jejich ministerstvo zahraničí.
doplněno 16.10.14 18:06: Hledej na google
slovní spojení noktovizor + armyshop. Najdeš třeba tohle : armypoint.cz/...
bedrunka1988*
hodnocení

Nalezla jsem na internetu skvělý dalekohled s nočním vidění
spyshop24.cz/...
můžeš se na ní podívat, má klasickou konstrukce a pětinásobné přiblížení :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]