Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé odesílání sms

Od: syntr* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,mám mobilní telefon Sony Ericsson K750i.Po roce a půl,mi odesílání SMS trvá cca 15vteřin.Když byl nový trvalo to cca 5vteřin.Ani po odstranění všech doručených sms,odeslaných sms a konceptů se nic nezměnilo=(sms šnek)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zdravím, toto celkem častý problém déle používaných přístrojů...pokud máte možnost Stáhněte si do pc program MyPhoneExplorer Který je určen mob. SE a pomocí něj až se vám do programu zaloguje tak si vytvořte kompletní zálohu telefonu...poté si stáhněte z www.sonyericsson.cz program(SEUS) pro update Firmwaru telefonu a mobil upragdněte postupujte přesně dle instrukcí na monitoru poté si pomocí totožného programu obnovte telefon do původního stavu, pokud to neuděláte bude telefonu ještě líp.
2)Toto uděljte pokud možnost pc není nebo se do toho všeho radši nechcete pouštět tak vemte mob. do ruky udělejte následující:odemkněte klávesy.Menu-nastavení-sjet dolů-obnovit-obnovit vše! Před provedením bude napsán text co všechno bude smazáno doporučím přečít pak je třeba zadat kod12345 nebo 1234 a bude hotovo.
Spozdravem Adam*cteni*

ferda60*
hodnocení

0x

Čas odeslání SMS je poměrně krátký, než přijde zpátky hlášení "SMS zpráva odeslána", někdy to chvíli trvá, záleží to zřejmě na momentálním vytížení sítě, i těch 15s se mi ale zdá normálních (T-Mobile). Pokud to nevypisuje žádné chybové hlášky, tak bych to neřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]