Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterka nějak blbne

Od: losmajos* odpovědí: 1 změna:

ahoj, mám takovej problémek... mám mobil HTC One V který vždy běžel naprosto v pořádku ale po čase začal dělat že když ho nabíjím tak se vypne že nemá nabitou baterku ale je zapojenej v zásuvce tak to jenom vypojím a zase zapojím a začne se nabíjet pak se zapne a ukazuje to že je totál prázdnej a nabíjí se a po chvilce se ukáže že je plně nabit jenže odpojím od zásuvky a rázem se hodně rychle vybíjí a zase chce nabít nevím čím to je? nemůžete mi prosím poradit? jednou mi to takhle blbo ale po chvilce to bylo zase OK

Díky

doplněno 14.10.14 19:42:

jo a ještě někdy mi to hodí hlášku: Nabíjení není možné- Váš telefon používá větší proud, než je nabíječka schopna dodat. Vypněte telefon nebo zavřete nepoužívané aplikace.

dejte mi radu jak tyto používané aplikace vypnout? :D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1963*
hodnocení

0x

Pokud máš android Nastavení->Aplikace->Spravovat aplikace->potom v aplikacímusiš vynutit ukončení :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]