Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nejde zapnout

Od: ramirez* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám mobilní telefon Samsung Star, doteď mi poctivě sloužil, ale dneska ráno při zapnutí nechce naskočit (doteď naprosto bez problémů). Nevíte, v čem by mohla být závada a kolik by tak cca mohla stát eventuální oprava? V mobilu mám několik fotek a videí, o která bych nerad přišel.

Všem moc děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zkusil jste vyndat baterku, chvíli vydržet a pak ji vrátit do telefonu a zapnout? Nemůže být telefon vybitý? Pokud ano, tak nechat nějakou dobu na nabíječce a pak až se pokoušet zapnout..

Pokud nic z toho nepomůže, tak pak už snad jedině servis - nevím jestli umí zachránit data..

doplněno 14.10.14 12:40: Přesně takto bych to popsala v servisu, možná se to tam nějak vyzkratovalo..
ramirez*
hodnocení

Ano, vyndat baterii, chvíli počkat a pak zkusit zapnout jsem zkoušel, bohužel beúspěšně. Ono i v případě, kdy dám mobil do nabíječky, se vůbec neukáže, že jej nabíjím. Sestra má stejný typ mobilu, tak jsem zkusil vyměnit baterie, ale můj mobil se s její baterií nezapl, stejně tak její mobil s mojí baterií nenaskočil...

A stejně tak její mobil s tvou baterií nenaskočil? To je trochu podezřelé :-D
ramirez*
hodnocení

V servisu mi řekli, že je to softwarová chyba, tudíž bych o fotky a videa tak jako tak přišel. Takže budu muset zainvestovat do nového :)

A děkuju za reakci ;)

stirecek*
Fotky se ukládají na kartu.

stirecek:

Že by další příklad toho, jak jsou servisáci nekompetentní? *smich*

Osobně bych jim ani nevěřil, že se jedná o softwareovou chybu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]