Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, milí rádcové,
už několikrát jste mi pomohli radou a zkušeností. Dnes bych vás poprosila o vaše názory na elektrické zubní kartáčky. Koupit nebo nekoupit? A pokud ano, tak na co se zaměřit, co preferovat, co určitě nebrat. Přivítám i tipy na konkrétní vyzkoušené výrobky, s kterými jste spokojeni. Děkuji předem.
Dobrý den, koupil jsem si kdysi poměrně levný. Vyzkoušel a zjistil jsem, že to není v ústech příjemné. Možná jsem jen nezvládl techniku čištění (občas to nepříjemně zabrní), dost se "nacáká" okolo a s tou hlavicí se nedostanete všude. Vrátil jsem se ke klasice. Tak, já už bych ho nikomu nedoporučoval. Zdravím!
doplněno 04.11.14 08:04:Baterie nejsou potřeba - dobíjí se ze sítě (přes základnu, na kterou se umístí).
No, ono zalezi pouze na tom, co vam osobne vice vyhovuje. Ja mam treba normalni kartacek a jsem spokojena. Navic s elektrickym kartackem musite cistit zdlouhave zub po zubu a dokupovat baterie. Koupe samotneho kartacku neni zase tak levna.
Byt vami bych to zkusila, zkratka obe ma sve vyhody a nevyhody. Ale klasika je kolikrat lepsi nez vymozenost ze soucasnosti.
Sia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.