Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický zubní kartáček

Od: alileta* odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás, milí rádcové,

už několikrát jste mi pomohli radou a zkušeností. Dnes bych vás poprosila o vaše názory na elektrické zubní kartáčky. Koupit nebo nekoupit? A pokud ano, tak na co se zaměřit, co preferovat, co určitě nebrat. Přivítám i tipy na konkrétní vyzkoušené výrobky, s kterými jste spokojeni. Děkuji předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matylda*
hodnocení

3x

Vidíte a já jsem elektrickým kartáčkem nadšena. Zuby mnohem lépe vyčištěny, dokonce i mezizubní prostory to vyčistí líp. Přestalo i krvácení dásní. Jen je třeba čistit jeden zub po druhém. Mám Brauna 3D asi 5 let. Už dojíždí, chystám se na koupi nového. Já doporučuji všema deseti.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Já mám elektrický kartáček od značky Oral B. Střídám čištění elektrickým a klasickým kartáčkem. Občas bývají na tyto kartáčky slevy v DM drogerii.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, koupil jsem si kdysi poměrně levný. Vyzkoušel a zjistil jsem, že to není v ústech příjemné. Možná jsem jen nezvládl techniku čištění (občas to nepříjemně zabrní), dost se "nacáká" okolo a s tou hlavicí se nedostanete všude. Vrátil jsem se ke klasice. Tak, já už bych ho nikomu nedoporučoval. Zdravím!

doplněno 04.11.14 08:04:

Baterie nejsou potřeba - dobíjí se ze sítě (přes základnu, na kterou se umístí).

hodnocení

0x
Mam oral b , jen kdyz je moc pozde a rodina spi tak pouziju klasiku :) nebot je to takovy vibrator , vibruje a je i hlucny no :) . Clovek si na to zvykne :)

sia
hodnocení

0x

No, ono zalezi pouze na tom, co vam osobne vice vyhovuje. Ja mam treba normalni kartacek a jsem spokojena. Navic s elektrickym kartackem musite cistit zdlouhave zub po zubu a dokupovat baterie. Koupe samotneho kartacku neni zase tak levna.

Byt vami bych to zkusila, zkratka obe ma sve vyhody a nevyhody. Ale klasika je kolikrat lepsi nez vymozenost ze soucasnosti.

Sia

alileta*
hodnocení

Dokupovat baterie? Myslela jsem, že většinou mají akumulátor, který se dobíjí ze sítě.

Osobně znám na baterie jen lehcké cestovní verze kvůli velké nabíječky...99% jsem jich viděl nabíjených indukčně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]