Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Chci si koupit Sony Xperia Z. Má s tím někdo zkušenosti? JE dobrý? Funguje pod vodou?
Děkuju předem
Mám Z1 compact, obecně Xperie už jsem za ta dlouhá léta měla celkem asi třikrát a vždycky jsme velmi dobře vycházeli Je zcela bezvýhradně skvělý, zetko na tom nebude hůř. Už by mi přišlo moc velké, ale to už je od vkusu každého
Naštěstí jak je tenký, působí i menším dojmem. Baterka mi při aktivním používání vydrží dva dny a ano, vážně fotí pod vodou... Jen se s ním pak někdy chvíli hůř telefonuje, dokud zase nevyschne
Rozhodně ale doporučuji koupit si k němu tu magnetickou nabíječku (dá se rozkouskovat tak, že se s ní dá nabíjet i dalšími obvyklými způsoby), protože jestli něco odejde, tak ta odklápěcí krytka. Esteticky i na voděodolnost vada dosti zásadní. U té minulé to také byla první věc, co mi odešla... Jo, ten se jim povedl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.