Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil Sony Xperia Z

Od: vajusee odpovědí: 1 změna:

Ahojky.Chci si koupit Sony Xperia Z. Má s tím někdo zkušenosti? JE dobrý? Funguje pod vodou?

Děkuju předem :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Mám Z1 compact, obecně Xperie už jsem za ta dlouhá léta měla celkem asi třikrát a vždycky jsme velmi dobře vycházeli :-D Je zcela bezvýhradně skvělý, zetko na tom nebude hůř. Už by mi přišlo moc velké, ale to už je od vkusu každého :) Naštěstí jak je tenký, působí i menším dojmem. Baterka mi při aktivním používání vydrží dva dny a ano, vážně fotí pod vodou... Jen se s ním pak někdy chvíli hůř telefonuje, dokud zase nevyschne ;)

Rozhodně ale doporučuji koupit si k němu tu magnetickou nabíječku (dá se rozkouskovat tak, že se s ní dá nabíjet i dalšími obvyklými způsoby), protože jestli něco odejde, tak ta odklápěcí krytka. Esteticky i na voděodolnost vada dosti zásadní. U té minulé to také byla první věc, co mi odešla... Jo, ten se jim povedl. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]