Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám Xperii P a nejde mi přihlásit se na skype. Chtěla jsem uvolnit nějaké místo v mobilu, takže jsem vymazala data skype a od té doby to nejde. (Dříve mi to po vymazání ale žádné problémy nedělalo.) Zkoušela jsem už skype odinstalovat a znovu nainstalovat, ale stále nic. Po x minutách pokusu o přihlášení to akorát pšíe, že se přihlášení nepovedlo, ať zkontroluju nastavení internetu nebo to zkusím později (nejde to už dva dny). Internet ovšem funguje v pohodě. Nevíte, čím by to mohlo být? Děkuji.
Nedavno se mi aktualizoval, to je pravda, ale fungovalo to, ovsem kdyz jsem se neodhlasovala, nevim, jestli by to tedy fungovalo i po odhlaseni. Jinak da se na google play sehnat starsi verze? Protoze z jinych stranek se mi to nejak nedari stahnout.
doplněno 11.10.14 19:39:Tak nakonec jsem stahla nějakou starší verzi, ale stejně se nejde přihlásit. Nechápu proč. :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.