Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xperia miro ST23i

Od: pajuinka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci se zeptat jak připojím miro k 3G sítí? Pohybuju se jen po Brně a pořád se připojuji přes EDGE a je to nehorázně pomalý (VF). Díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

telefon se většinou připojuje k 3G sám, pokud je v okolí 3G signál, zkuste se podívat do nastavení jestli nemáte zapnuté pouze 2G sítě, u samsungu je to v nastavení/bezdr. sítě/mobilní sítě u SONY to bude podobně. V Brně jsem teď nějakou dobu nebyl, ale co si pomatuju tak jsem 3G taky zrovna neměl na káždém kroku.

pajuinka*
hodnocení

Děkuju :) už jsem si to našla. Ale byl to masakr. 2G síť mám šíleně pomalou a řešit to přes operátora s těma lidma co tam seděj bylo na provaz. Data vyčerpaný nejsou, signál skoro plnej, historii pravidelně mažu a stejně se skoro na nic nepodívám protože než se to načte ztratím nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]