Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlé rychlé vybíjení Samsung Galaxy S3mini

Od: martinaa* odpovědí: 8 změna:

Pěkný večer, už pár dní mám potíž se strašně rychlým vybíjením telefonu. Dřív vydržel v pohodě dva dny, když jsem hodně psala, hrála a surfovala, tak den. Teď abych nabíjela dvakrát denně - před chvílí jsem ho sundala z nabíječky, a za minutu už ze sta procent bylo 97%. Teď po třech dalších minutách už 94%. Nechápu... nemám spuštěné žádné aplikace, ani wifinu, nic.

Netuší někdo, jaká v tom je čertovina?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Zkus ho vypnout a zapnout. Taky se mi sem tam strašně mobil rychle vybíjel a restartování vždy pomohlo

marek32
hodnocení

2x

ahoj,jestli tam máš nějáké hry tak je zkus odstranit,protože mě takhle vybíjelamobil jedna hra po odinstalovani bylo vše v pohodě.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ahoj. Mám ho od vánoc taky a přiznám se, že s ním moc neumím. Tohle ni občas dělal taky, že za pár hodin bez používání byl na 50%. Zkoušel jsem povypínat kde co, ale příčinu jsem nezjistil. Jediný tip, který jsem dostal je, že snad má dost vysokou spotřebu při slabém signálu.

hodnocení

0x

že by baterie :)

doplněno 10.10.14 19:35:

No jestli je v záruce tak reklamace, jestli ne tak koupit druhou

martinaa*
hodnocení

A to je právě to. Baterie. Hm, a co s ní? Zničehonic.

mate59
hodnocení

0x

apky máš sice vypnuté,ale beží na pozadí.V nastavení prejdi do Správce aplikací a tam se podívej, které ti beží.Povypínej anebo skus restartovat mobil.

stirecek*
hodnocení

0x
Vypinas ho na noc? Mně takhle baterka taky blbla na huawei, ale nevim proč. Vydržela pár hodin. Objednal jsem si novou v Číně, jenže než přišla, tak se nějak zas dala dohromady a funguje bez problémů dál. Nová mi leží v šuplíku...

martinaa*
hodnocení

0x

Díky všem, žádné aplikace jsme skutečně spuštěné neměla, ale zkusila jsem restartovat a už je to jako dřív:)

Ještě jednou děkuji:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]