Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung note 3

Od: ando* odpovědí: 4 změna:

Ahoj obracím se s teoretickým dotazem. Mám Samsunga Note3 telefon má po ádu popraskyný display, ale i přez poraskání normálně funguje. V servisu mi tvrdí že sklo se samostatně vyměnit nedá, jedině koupit celé i s displayem za 4 000, ale třeba na aukru jsem našla samostatné sklo za 400. Má někdo zkušenost, zda to jde vyměnit samostatně, nebo ne? Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Dobrý den. Píšete ze máte prasklý displej ale měnit chcete sklo? Jestli mate na mysli výměnu digitizeru , tak ten vyměnit lze.
ando*
hodnocení

asi jsem to špatně formulovala. Je popraskané to horní sklo. Display jako takový na dotyk reaguje tak jako by nic popraskaného nebylo. Nevím jak a z kolika vrstev je to složeno, zase tak dalece tomu nerozumím. I tak děkuji

iv®
Jestli je displej v pořádku tak vam stačí vyměnit zmíněný digitizer. Ja ho objednavala přes ebay - vyjde levněji. A měnil ho známý.
doplněno 10.10.14 18:05: Koukala jsem na net a note 3 ma opravdu displej a dotyk v jednom a cena se pohybuje okolo 4000 tisic v ČR Takže tam asi opravdu nebude možná oprava jen horniho skla. Počkejte snad někdo poradi lépe.

stirecek*
hodnocení

0x
Když funguje, tak neni co řešit. AZ nebude, mrknete na ebay nebo aliexpres.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]