Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil C3 - existují nějaké překladatele?

Od: petrkess* odpovědí: 9 změna:

Mám mobil C3. Mám potřebu pořídit si do něj překladač z angličtiny do češtiny, nebo z němčiny do češtiny. Tuto aplikaci bych si rád sehnal zadarmo, nebo i koupil.

Je něco takového k dispozici?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Cé trojek je víc :) Jestli máte androida, tak si lze bez potíží vybrat v obchodu, je aplikace i pro google překladač, jsou tam slovníky... stačí si vybrat. Jestli nemáte androida, tak co máte? :) Je tam nějaká Nokia C3, je to ona? To by pak bylo horší, ale asi ne neřešitelné.

petrkess*
hodnocení

Ano, je to NOKIA C3.

praivo*

Prohledej aplikace, slovník by tam někde měl být předinstalovaný.

naihonn*
hodnocení

0x

Nejjednoduším doporučením je pořídit nějaký pořádný mobil. Druhá možnost je zkusit něco najít tady: store.ovi.com/...

helper123*
hodnocení

0x

Vždy se nějaký najde, například zde.

naihonn*

Kliknul jsem na ten odkaz a Avast ho okamžitě zablokoval, takže tam bych tedy nic nestahoval.

helper123*

Planý poplach, ESET nic nedetekuje ;)

praivo*

CIS tak ne.

helper123*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]