Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Enya - noty na klavír pro skladbu Portrait

Od: spider® odpovědí: 8 změna:

Nevíte, kde by byly ke stažení noty na klavír pro skladbu Portrait kterou zpívá Enya? Díky moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

0x

ahoj, myslis, ze se vubec da sehnat normalne na netu zadarmo noty od teto zpevacky? Nebo ti nevadi za to zaplatit? Urcite znas eshop s notami sheetmusicplus.com

hodnocení

Jasně, koupit se dá ledacos, ale myslím, že ne za všechno se musí platit. Na netu je volně ke stažení spousta not, ale já tyto nenašel, tak se ptám.

slonbonjohn*

Tak tady máš aspoň malou náplast *smich*

Enya - noty na klavír pro skladbu Portrait
seuss*

jasne, no tak zkus tohle

pokud prevedes mp3 na format NoteWorthy Composer (nebo midi) tak muzes z toho ty noty dostat..

doplněno 31.12.08 16:04:

tak si trhni :P

ja je taky nemuzu najit, na youtube je dost lidi, kteri to hrajou na ruzny klavesy, tak jim proste staci treba slusne napsat a mozna ti nekdo z nich noty posle. Ne vsechno se da na netu zadara najit (hlavne tyhle odbornejsi veci, at uz se jedna o jakejkoliv obor), moc dobre vim o cem mluvim..

hodnocení

Tohle funguje tak možná na písničky typu Ovčáci, čtveráci. Polyfonii a rozložit to pro dvě ruce to neuzvládne. Já stále hledám noty.

slonbonjohn*

Mám je tu v pdf, ale nevím, jak ti to poslat vnitřní poštou

hodnocení

Poslal jsem ti interní poštou mail, díky moc.

ashenshugar*

Lidičky, Hledám noty na skladbu Oriel Window už asi 2 roky. Tady ji hraju, ale to co mám já je asi špatně. Teď jsem našel, jak se tady o tom bavíte. Nemáte je někdo prosím?

doplněno 17.01.09 23:56:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]