Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon LENOVO A328

Od: romana6868* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem mobilní telefon LENOVO A328, kde pouze v manuálu jsou bezpečností předpisy, ale na provoz telefonu a popis funkcí jim nějak utekl. Pokusí se mi někdo poradit, kde bych mohl stáhnout návod na použití telefonu. Děkuji Roman.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Dobrý den,

tak popis funkcí naleznete například zde a co se týče provozu, dneska už to takhle nefunguje, že bý vám vypsali co, která aplikace umí, doporučuju se podívat na toto

video ,kde vám představí android 4.4, který běží i na tomto telefonu, většina funkcí bude stejná, některé možná ne. Protože každý výrobce si android upravuje ke svému.

stonek*
hodnocení

0x

Já bych to hledal přímo na Lenovu. Česky je to od půlky, doufám že to není ten co máte.

cara*
hodnocení

0x

Tak to mam stejný problém. Už ho hledám týden a stále nic. Nenašel jsem ho ani v angličtině.Je to bordel.

slunickoroxie
hodnocení

0x

Mám stejný problém. Budu vděčná za pomoc. Děkuji Jana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]