Zdravím mám takový problém s televizním signálem. Na pozemku máme dvě chaty v obou chatách televize na anténu_set top box_zesilovač. Do nedávna vše v pořádku. Najednou nečekane jedna televize absolutně ztratila signál. Točil jsem anténou a nic. Koupil jsem tedy nový koaxiál natáhnul a zapojil a nic. Myslel jsem že jsem ho špatně zapojil ale najednou asi týden na to ztratila signál i druhá televize která má vlastní anténu/koaxial na kterou se nešahalo. Natáčel jsem její anténu a pořád nic. Je to již skoro měsíc a stále bez signálu. Síla signálu je na 16% kvalita na 0%. Jinak všichni sousedi okolo na anténu či satelit vše v pořádku. Nenapadá vás čím by to mohlo být případně komu dát vědět pro změření/opravu? Děkuji
2. Zjistit na webu aktuální stav vysílače (vysílačů) a podmínky příjmu-mohly se změnit.
Pokud se kolem antény nepostaví Faradayova klec, tak běžné stavby ve většině případů nemají na šíření a příjem signálu v našich podmínkách zásadní vliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.