Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace tomtom

Od: gorro® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte někdo čerstvé zkušenosti s navigací tomtom start 25 Europe a to takové, jestli si stále plete levou a pravou stranu při hlasové navigaci? Jestli ne , jde vůbec tento problém odstranit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. to je klasická chyba, dříve jsem koukala radši casteji na display, když jsem byla někde, kde jsem to neznala, ale přeinstalovali jsme to letos,někdy v červnu, a funguje bez problémů, ani jednou se od té doby nespletla:) a to jsme s ní nalítali spoustu kilometrů. Ale museli jsme nechat původní hlas- tu ženu. Ostatní hlasy to pletly stejně...

hodnocení

denny děkuji za odpověd, dostal jsem se na internet až dnes. A ten původní hlas,tý ženy jste tam nechali jak? Ta nová instalace na ten hlas co ty strany neplete nemá vliv?

Ne ne, nemá. Jsou v ní nahrány hlasy a další vtipné se dají stáhnout, ale jak říkám, původní již nahraný ženský hlas je zatím na toto nejlepší;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]