Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje televizní přijímač - proč?

Od: lordsal* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych od Vás poradit.

Jsou to asi dva měsíce, co jsem přepínal programy na televizi a přepnul jsem jej na Prima ZOOM a nešel... říkal jsem si, co se děje, ale tak nevadí... třeba je nyní placený nebo tak :)

Ale když se mi toto před pár dny stalo se všemi programy ze skupiny Nova a ze skupiny Prima, už něco nebylo v pořádku. Zkoušel jsem na televizi přepínat vše, vyhledával jsem programy nové, měnil nastavení, nakonec jsem obnovil tovární nastavení, na střeše hýbal s anténou, prošel všechny kabely od Tv a nikde jsem neobjevil jedinou chybu...

Čtčka normálně fungujou, různé hudební stanice také...

Nevíte co s tím je?

Předem děkuji za každou radu :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Špatný příjem, všechna Čétéčka jsou vysílány na jednom kanále tkzv. multiplexu, ostatní programy jsou ve skupinách zase na jiném, mužete to přijímat z různých vysílačů, tímpádem jiných směrů, změnou ročního období, počasí atd. se podmínky mění, možna byl příjem na hranici možností a teď se podmínky zhoršily (já to v poslední době taky sleduju), je potřeba pečlivěji poštelovat anténu

martinhajek*
hodnocení

0x
Satelit? DVB-T?

lordsal*
hodnocení

Pardon, zapomněl jsem to tam napsat... DVB-T

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]