Nejste přihlášen/a.
Ale samozřejmě, že to jde! Nastavovala jsem to kamarádce. Pokud někdo neodpoví dřív, až bude online, zeptám se jí, kde to bylo
Hmm, zmizela na tři dny. Zkusím to dát z hlavy. Je to velmi pěkný mobil, škoda si kazit dojem něčím, co lze vychytat
- i když to úplně nesouvisí, doporučuji prográmek Fast reboot - některým aplikacím hned nedojde, co všechno se v nich změnilo, tohle je velmi rychlá a zcela bezbolestná varianta rychlého "restartu", aniž by se vypínal telefon. Takže nastavit, ťuknout na Fast reboot, vyzkoušet. (Používala jsem ho na pomalejších mobilech, když už byla plnější paměť, a teď přijde vhod pro hry, které si hned nevšimnou, že už je mobil online.)
- předpokládám, že nastavenou češtinu už máte. Kromě toho je ještě třeba v poli, kde se píše, podržet prst, měla by vyskočit nabídka, v ní metoda zadávání textu (nebo nějak podobně se to bude jmenovat) a tam zvolit Klávesnice CZ.
- pokud tohle nezabere, tak stáhnout prográmek jménem Key board (nebo LatinIME2 - zkuste, co pro vás bude přístupnější) a pohrát si s nastavením, v obou je jich dost. Mám dojem, že finta "podržet prst v psacím poli a pak zvolit" musí proběhnout i zde.
- když to nebude fungovat, dejte vědet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.