Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem . Chci se zeptat jaký by jste mi doporučily datový tarif k Iphonu 3G od T-Mobilu, zajímá mě jesti je lepší aktivovat plnohodnotný nebo jestli stačí jen Surf&Mail+? Jde mi hlavně o aplikace jako je počasí a příjem emailů . Ten plnohodnotný mi přijde zbytečný když mám internet už v počítači , na druhou stranu u toho Surf and Mail+ mi nejsou jasné podmínky které se na tarif vztahují . Předem díky za radu .
Ahoj,
tarif Surf&Mail+ podle T-Mobile nabízí "neomezeně"(jen s FUP - snížení rychlosti po stažení určitého objemu dat) zdarma jen něco - konkrétně mobilní prohlížeče Internetu (jaké, to už ale neuvádí...) a přístup k e-mailu (přes POP3 a IMAP). Přístup k emailu je tedy zahrnut, s aplikacemi typu Počasí je to diskutabilní a prohlížení Internetu zahrnuto nebude (iPhone má téměř plnohodnotný prohlížeč, zobrazuje tedy "běžný"internet, nikoliv upravený pro mobily).
Surf&Mail+ bych tedy doporučil jen pokud budete internet používat opravdu minimálně, což u iPhonu moc nepřichází v úvahu. Jinak raději jejich plnohodnotný tarif, tedy Internet+, se smlouvou ho nabízejí o něco levněji, takže není tak nesnesitelně předražen.
Porovnal bych ještě nabídky ostatních operátorů, co se iPhonu týče, v nabídce ho mají všichni a někde třeba najdete tarif, který bude více vyhovovat vašim potřebám.
Mockrát díky za odpověd . Já už Iphone mám , bral jsem si ho při prodloužení smlouvy na 2 roky od T-mobilu a internetový tarif mi nabízeli , ale přišlo mi to zbytečné , tak jsem si ho nevzal . Měl jsem za to že když mám internet doma nebudu ho využívat . Ted jsem bohužel zjistil že Iphone je bez internetu opravdu poloviční . Už ted platím za internet ( na PC ) 650,- brát si ještě Internet + od T-mobilu za 831,- na občasné zabrouzdání mi přijde trochu drahé .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.