Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Xperia-nezobrazují se kontakty

Od: nestastnik® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

dostal jsem SonyXperia,v obchodě mi "zmenšili" SIM-kartu.Předchozí telefon HTC.Vložím-li simku do nového mobilu,nezobrazí se mi jediný kontakt.Vrátím-li ji do HTC,opět vidím všechny kontakty.A vyjmu-li simku z HTC,nezobrazí se žádné kontakty.Předpokládám tedy správně,že všechny kontakty jsou pouze na SIM-kartě?A že by se tedy měly zobrazit v jakémkoliv mobilu?Jsem mobilní analfabet,tak nevím,co dělám špatně...

Díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Xperii se musí kontakty importovat ze SIM do paměti telefonu.

stan33
hodnocení

0x
Nebo v nastavení kontaktů vybrat sim a ne telefon či Google atd. Pokud to nejde tak zvolit kopírování do telefonu(pak můžete přidat fotografie, podrobnosti atd). Zároveň si vyberte zda chcete zálohovat u Google a nebo uložit rovnou v Google účtu a ne v telefonu.
Hledejte někde v nastavení u kontaktů a v nastaveni-správa účtu/synchronizace

hodnocení

Ano,import ze SIM do telefonu problém vyřešil:) Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]