Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zničili mobil (reproduktor) v reklamaci

Od: spionka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

měla jsem v reklamaci mobil, který byl opraven, bohužel při servisu zřejmě poškodili reproduktor, protože mě nyní při volání nikdo neslyší. Jaké mám možnosti? Chtěla bych alespoň náhradu dopravy na opětovný odvoz do prodejny, podle paragrafu 598 občanského zákoníku mám na to nárok, ale nevím, zda to není možné vymáhat pouze soudně? Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Máte na mysli asi obvod od mikrofonu, při vadném reproduktoru neslyšíte vy. Obávám se, že s § 598 nepochodíte! Načtěte si nový OZ. Napřed řešit na provozovně, pak nejspíše znalce a soud.

hodnocení

0x

Poznamka: pokud nikdo neslysi tebe, je to mikrofon, ne reproduktor.

spionka*
hodnocení

jj, napsala jsem to špatně - myslela jsem mikrofon. Vyměňovali mi adaptér k nabíjení a mikrofon je hned vedle, takže mi ho poškodili.

Co jsou to za dovedové, že po opravě to kompletně nevyzkouší? Kam to všechno spěje... *zed*

Honem, zaplat, prač a auž neotravuj, to uz bylo, to neni nase chyba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]