Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil se seká

Od: aaaaaaaaaaa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zetat už jsem měla 2 samsungy a oba se začli po půl roce sekat myslíte že to je značkou samsungu nebo androidem? Že bych spíše měla zvolit windows?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano je to androidem, je to křáp ten systém...pokud jej chceš bez sekání atd, musíš koupit výkoný přístroj a pote do něj neistalovat žádné aplikace. nepoužívat webový prohlížeč a pak je reálné že se android nebude po půl roce sekat...

Pokud nejsi nějak extrémně zatížena na Android koukej po windows phone telefonu, ten systém je velice dobře odladěný a přitom přístroje s ním lze koupit celkem levně...

gronda
hodnocení

0x

zvolte ios :)

aaaaaaaaaaaa
hodnocení

No jak jsem četla recenze ostatních tak si na něj skoro všichni stěžují že za to vyhodíte jen spoustu peněz a že kolikrát jiný operační s. je lepší.

Je to věc názoru. Když jsem měl Samsung Galaxy Note 2, tak mě, když bylo špatné počasí a bouřka, tak pravidelně úplně vypadl signál. To u iOS se to nikdy nestalo. Já mám už druhý model iPhone a úplná spokojenost.

hodnocení

0x

Je to androidem.

kimbert*
hodnocení

0x

Mám taky androida a pokud se mi začal sekat tak jsem mobil restartoval a zas mi jel v pohodě.

stan33
hodnocení

0x
Musíš si v telefonu udržovat pořádek-odinstalovat nepoužívané aplikace, čistit cache,zbytečné složky , paměti. Je to v podstatě pc a to taky nejede bez údržby. Používejte třeba clean Master na čištění, u slabších telefonu i task manager a třeba zkusit i Grenify. Občas restart, , vypnutí neuškodí a při nejhorším formát. Samsung má hodně žravou nástavbu a spoustu předinstalovaných aplikací-to je taky potřeba odinstalovat, blokovat, jiný launcher atd, , hodně levný stroj (krom některých čínských) vám ale zvlášt od Samsungu moc nepojede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]