Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

klasický klávesnicový mobil-poraďte

Od: evulinka* odpovědí: 5 změna:

Chťela bych si koupit nový supr klasický mobil na dvě simky,sd mikro kart. a 3-5Mpx foťák.Dotykáč už nechci.Stále hledám ale nějak se mě nedaří.Obracím se touto cestou na Vás a doufám že mě poradíte.Podotýkám že nokii 515 nechci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Klidně si kupte duální mobil Nokia 301. Je to klasický mobil s klávesnicí, foťákem 3,2 Mpx. Fotky dělá dost dobré i natáčí dobře video. Mám ho vyzkoušený. Původně jsem chtěla Nokii 515 dual, ale ta je o více než 1000 Kč dražší se stejnými fukcemi, ale v kovu a s 5 Mpx foťákem.

evulinka*
hodnocení

Dobrý den.

Na tu nokii 301 se dívám každý den protože je pravda že tato a 515ka jsou jediné které splňují můj požadavek.Přezto jsem si myslela že zdaleka neumím tak trpělivě hledat a vy mladí máte větší přehled tak jsem vsadila na Vás.Když jsem vyloučila 515ku tak jsem se zaměřila na 301 ale jak pročítám recenze tak nevím jestli ano nebo ne,jsou tak půl na půl.Jisté ale je že když budu otálet tak brzy nebude ani ta 301 že?

CO MYSLÍTE,BUDOU SE JEŠTĚ NĚKDY VYRÁBĚT KLASICKÉ MOBILY S KLÁVESNICÍ?

Téměř každá recenze na cokoliv je půl na půl :) Recenzemi se já osobně nikdy neřídím, jsou téměř vždy k ničemu. Myslím, že tlačítkové telefony nevymizí.

Dočetla jste se v v recenzi něco co by mohlo být překážkou? Myslím, že ne, tak kupujte :)

hodnocení

1x

Vašemu zadání odpovídají jen dvě nokie. Vámi zmíněná N515 a pak Nokia 301 dualsim. Což je v podstatě ten samý mobil s horším foťákem a bez blesku.

Budete muset z něčeho slevit. Pokud z foťáku už je větší výběr (většinou maji 2Mpx)

Když slevíte z dualsimu, tak je výběr z šesti tel z ofi/....

naihonn*

Tak dual sim má asi větší opodstatnění. Mobil pořádný foťák stejně nenahradí, tak já osobně bych slevil z něj. A pak už je tam relativně hezký výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]