Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat mám doma asi 5 let starou meteostanici.je perfektní akorát už dosluhuje.chci se zeptatjestli by jste mi neporadily jakou novou.chtěl bych aby ukazovala pouze čas teplotu venku a doma,a vlhkost.koukal jsem na internet a mají tam pouze s předpovedí počasí a bez vlhkosti pak nějáké grafy a takové zbytečnosti.prosím doporučte nějákou třeba jakou máte vy.cena tak do 800kč.
je perfektní akorát už dosluhuje... jak dosluhuje? Nemáte jen vybité baterie? To byl vtip.
Na trhu je meteostaniček hodně. Mají, jak píšete hodiny, čidlo vnitřní a vnější teploty a další funkce. Předpověď je kupodivu docela přesná, vyhodnocuje zřejmě změny tlaku a ukazuje na displeji zda bude sluníčko, polojasno, déšť, atd., případně jestli je tlak vzduchu stálý, nebo klesá nebo stoupá (žádná číslíčka, jen čárky). Výhodná je stanička s hodinami řízenými vysílačem DCF77, takže máte spolehlivě přesný čas bez nutnosti ho nařizovat při každé výměně baterií.
Pokud chcete sledovat jen jednu venkovní teplotu, stačí stanička s jedním čidlem, některé mají možnost připojení až 3 čidel, ale funguje to samozřejmě i jen s jedním, nebo i bez něj.
Je dobré do staničky dávat alkalické baterie, které zajistí dostatečnou energii pro přenos rádiového signálu mezi čidlem venkovní teploty a hlavní staničkou. Vhodný typ si najdete sám. Nemusíte ho koupit hned, okoukněte i jiné a z jiných obchodů.
už tenkrát jsem jí našel jako Sencor, byl z toho rozmrzelý, ale potřeboval jsem něco ultra levného
Jo, taky mám Edisona a po čase jsem jej sehnal úplně stejného s nápisem Tesla. Bylo zajímavé, že obě stnice trpěly malým kontrastem displeje a byly skoro nečitelné pokud se na ně koukalo zpříma, přepojení jednoho drátku na baterkách to u obou meteostanic vyřešilo. Dle vzhledeu trochu jiný model než odkazuje clayman, ale indikace zcela totožná s modrým podsvitem na tlačítko. Na venkovní teplotu lze dokoupit ještě jedno čidlo.
Informace pro clayman:
podobnost čistě náhodná
Já jsem si to trochu mylsel, když si to zmínil Já osobně proti Sencoru nic nemám, myslím, že poměr cena výkon výrobků s tímto logem je víc jak příznivý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.