Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě elektronických knih

Od: kvetinka* odpovědí: 2 změna:

Mám nový tablet a líbí se mi tam jedna kniha, která je ale za peníze. V nabídce je možnost si ji zakoupit a v obchodu play chtějí č. kreditní karty, mám ale obavy ji uvést. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky, K.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdeny*
hodnocení

2x

Tento obchod neznám, ale přes kartu bežně nakupuji. Při platbě je zákazník převeden na platební bránu - ta nemá nic společného s obchodem, je to třeba spořitelna nebo karetní společnosti. Platba proběhne, objeví se sdělení o úspěšné platbě dojde potvrzení na e-mail, pokud to popžadujete a zadáte ho. Myslím, že není důvod se něčeho obávat. Platil jsem u snad tisíckrát a nikdy se nestalo nic špatného. Ostatně jde asi i drobnou platbu.

hodnocení

0x

Bez obav, je to bezpečné. Pokud si před tím nastavíte limit karty pro internetovou platbu (peněžní i časový) tak je to ještě bezpečnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]