Nejste přihlášen/a.
ahoj, poraďte mi prosím. Mám novou MP3 značky Creative Zen Mozaic je super, jenže nevím opravdu nevím, jak přesunout písničky, které mám v media windows player, do MP3ky. Prostě to jednoduše chytnout myší a přetáhnout nejde. To, že mám USB kabel to vím, ale víc mi nejde...pomožte mi. Dívala jsem se do tzv. stručného návodu, který mám v krabičce, ale tam nic není, jen jak napojit USB kabel do notebooku a do MP3ky. Ale to ví i "debil" na stránkách výrobce je vše v angličtině a nakonec si stáhnete stejný návod co máte v balíčku...tak když tak na můj email: redheart@centrum.cz díky mooooc Míša a pěkný den
Možná mají písničky špatnou koncovku. Podívej se, jestli mají .wmw, nebo .mp3
Taky se mi něco podobného stalo, ale našla jsem si jiné písničky a ty tam šly. Jestli tohle ten problém není, podívej se ještě do nastavení toho programu v počítači Někde ten problém bude.
doplněno 29.12.08 12:02:Zkus si ještě zkontrolovat, jakým způsobem tam ty písničky dáváš. Jestli tam náhodou není nějaká speciální funkce pro vložení nové písničky.
Ahoj,
no pokud přetahuješ písně z Windows Media Playeru, tak to nepůjde. Musíš si otevřít složku, ve které ony písně máš přímo v Průzkumníkovi (Tento počítač) a tam můžeš použít metodu chytnout a přetáhnout (drag & drop) tak, že v druhém okně si otevřeš MP3 (měla by se přihlásit jako zvláštní disk). Přímo ve WMP by to pak mohlo jít přes kartu Synchronizovat.
Ahoj! Já mám taky Mp3 a songy si do ní přetahávám následovně:
Když připojím kabel k mp3 a propojím s PC nebo notebookem,objeví se mi vyměnitelný disk (:J) zapamatuji si,že to je vymenitelny disk (:J) a zavřu okno.Potom si otevřu složku ve které mám stáhlé písničky a na vybrané kliknu pravým tlačítkem myši a dám odeslat zobrazí se mi moznosti ja dam vymenitelny disk (:J) a uz to je.
Nwm jestli ti moje rada pomuze ale presto musis uznat moji snahu zato ze ti chci pomoct.Ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.