Nejste přihlášen/a.
Doma mám asi 14 let starý Siemens C35i. Dal jsem do něho svou asi taky 14 let starou sim kartu O2, dříve to byl Eurotel (kterou dodnes denně používám) zkusil jsem ho zapnout. Zadal jsem pin a vše normálně fungovalo-mohl jsem psát a posílat sms. Pamatuju si, že je telefon zablokovaný pouze na Eurotel (nyní O2) a proto mi v něm nefungují simkarty od Vodafonu a T-mobile. Nevíte jak telefon odblokovat abych v něm mohl používat sítě všech operátorů? Někde jsem se dočetl, že se musí vypočítat nějaký vzorec, který obsahuje IMEI (výrobní číslo) atd..
Siemens sel odblokovat pres PC pomoci programu Freia (snad byl dokonce i cesky?), datovy kabel tedy nutnosti. Pres cislo generovane z IMEI se odblokovavaly Nokie.
Díky. Díval jsem se a za ten kabel chtějí kolem 400Kč. Nebudu ho objednávat. Přece jen... dávat 400 za věc kterou použiju jenom jednou se nevyplatí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.