Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresor u lednice téměř nevypíná

Od: vendelin* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

pořídil jsem si lednici Samsung. Mám ji teprve třetí den, ale už jsem si stihl všimnout, že kompresor téměř nevypíná, běží i několik hodin v kuse, poté vypne na pár minut, maximálně desítek minut a znovu se spustí. Lednice chladí v pořádku. Předpokládám, že by to mělo být spíše opačně, tzn. chvilku běží, delší čas je vypnutý a lednice drží teplotu.

Čím myslíte, že to může být způsobeno? Popř. je to důvod k reklamaci?

Díky za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Samsung dává digitální invertorový kompresory a ty fungují úplně jináč než obyčejný kompresor.Běží stále,ale ne na plný výkon.

doplněno 26.09.14 17:48:

lednicky.cz/...

vendelin*
hodnocení

Díky za odkaz. Tak to tedy vypadá, že to je v pořádku.

111®
hodnocení

0x

tak dost důležité je vědět na jaký stupeň chlazení je nastavena..pokud řekněme na střední tak reklamovat..

vendelin*
hodnocení

Je téměř na střední, mrazák -19st. (rozsah -15st. až -23st.) a lednice na 5st. (rozsah 1 až 7st.)

111®

to je dvoukompresor, nebo jednokompresor? ale i tak to jede dlouho..

bych to chtěl vyměnit..

doplněno 26.09.14 18:30:

na jak vidět, rada je špatně...tak to dopadá, když dotaz je povrchní...neudán přesně výrobek..

vendelin*
hodnocení

Jednokompresorová, konkrétně tahle: lednice.heureka.cz/...

Přímo ve specifikacích píšou: Na rozdíl od běžných kompresorů, které mohou být jen spuštěné nebo zastavené, má kompresor Samsung s digitálním invertorem pět různých cyklů pohybu v závislosti na úrovni vlhkosti a způsobu používání. Pomáhá to zachovat konzistentnější úroveň teploty, snižuje se opotřebení kompresoru, který díky tomu vydrží déle, a minimalizuje se hlučnost. Budete si také vychutnávat větší spokojenost plynoucí z nižších účtů za elektřinu a desetileté záruky.

Je možný, že to nejede na plný pecky, ale stejně mi to přijde zvláštní. Navíc na dotek je ten kompresor dost zahřátý.

hahanaj*
hodnocení

0x

reklamujte ... raději dříve my máme mrazák mezi st 2-3

maxe
hodnocení

0x

Opravdu má lednice Samsung úplně jiný pohon. Monitoruje prostředí a přizpůsobuje rychlost chlazení. Kompresor jede 24/7 , takže řada reklamovat je chybná. Je to funkčnost této ledničky, není to závada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]