Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si lednici Samsung. Mám ji teprve třetí den, ale už jsem si stihl všimnout, že kompresor téměř nevypíná, běží i několik hodin v kuse, poté vypne na pár minut, maximálně desítek minut a znovu se spustí. Lednice chladí v pořádku. Předpokládám, že by to mělo být spíše opačně, tzn. chvilku běží, delší čas je vypnutý a lednice drží teplotu.
Čím myslíte, že to může být způsobeno? Popř. je to důvod k reklamaci?
Díky za odpovědi
tak dost důležité je vědět na jaký stupeň chlazení je nastavena..pokud řekněme na střední tak reklamovat..
Je téměř na střední, mrazák -19st. (rozsah -15st. až -23st.) a lednice na 5st. (rozsah 1 až 7st.)
to je dvoukompresor, nebo jednokompresor? ale i tak to jede dlouho..
bych to chtěl vyměnit..
doplněno 26.09.14 18:30:na jak vidět, rada je špatně...tak to dopadá, když dotaz je povrchní...neudán přesně výrobek..
Jednokompresorová, konkrétně tahle: lednice.heureka.cz/...
Přímo ve specifikacích píšou: Na rozdíl od běžných kompresorů, které mohou být jen spuštěné nebo zastavené, má kompresor Samsung s digitálním invertorem pět různých cyklů pohybu v závislosti na úrovni vlhkosti a způsobu používání. Pomáhá to zachovat konzistentnější úroveň teploty, snižuje se opotřebení kompresoru, který díky tomu vydrží déle, a minimalizuje se hlučnost. Budete si také vychutnávat větší spokojenost plynoucí z nižších účtů za elektřinu a desetileté záruky.
Je možný, že to nejede na plný pecky, ale stejně mi to přijde zvláštní. Navíc na dotek je ten kompresor dost zahřátý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.