Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Free navigace bez internetu pro Android

Od: rohlan odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Poradí někdo nějakou navigaci, která je zdarma a nevyžaduje připojení k internetu? Někde jsem našel MapNavigator, je zdarma, nevyžaduje připojení k internetu, avšak vyžaduje aktivní určování polohy GPS. V tom případě ale potřebuje internet, né?
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x

michate jabka s hruskama.

Akrivni urcovani polohy GPS je nutnost mit pusteny GPS prijmac v telefonu. bez toho vas to nelokalizuje. Asi jste mel na mysli A-GPS. To je asistovana GPS a pouziva se pro rychle urceni, byt ne tolik presne, vasi polohy, nez cip chytne dostatek satelitu. A na A-GPS data potrebujete.

Free navigace. Asi mapy od seznamu. Offline to funguje, ale nevim jak moc jsou funkce omezene.

zive.cz/...

rohlan
hodnocení

A na určování polohy GPS nemusím mít aktivní přenos dat?

rv*

Když máte GPS přijímač v telefonu, tak ten přijímá data přímo ze satelitu a z nich vypočítá polohu, Žádná data z internetu k tomu nepotřebuje.

ondrah*
hodnocení

0x

Zdravím, v mobilu mám mapfactor navigator... super navigace. Je zdarma, má aktualizace, možnost vybrání map, které chcete. Je v češtině. Možnost navigování nebo prohlížená mapy + hodně funkcí navíc. Jde použít jak online, tak offline. Není tedy zapotřebí internet. Ale pokud chcete navigovat potřebujete mít GPS modul intergrován v mobilu. Jinak musíte bod vaší polohy zjistit pomocí připojení k internetu.

stonek*
hodnocení

0x

Já používám beonroad, nejsem z něj úplně nadšenej, nicméně řekl bych, že mezi zdarmovejma vyniká. Internet pro navigování nepotřebuje, jen to počítání polohy je jako tancování s vlky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]