Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schema CB televize Phillips 12TX2501/20L

Od: dennnnny odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

dovoluji si vas poprosit o schema zapojeni vyse uvedene televize. Jsem invalidni a veskere me pokusy kontaktovat

prekupniky se schematy skoncily nezdarem, takze jsem Vanoce prozil u radia.

Mnohokrat dekuji za ochotu.

Zdenek Nejdl

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Zdeňku,pokud se jedná o č.b. televizor,má vůbec smysl shánět schema?U nás v ekologické skládce je takových televizorů,a funkčních,halda.A bazary je dají i za 50 kč.To snad dáš dohromady?

JABRAKA

dennnnny
hodnocení

:):) V zasade mas pravdu, klidne mi posli na mail adresu te skladky.

Vysvetlim, o co jde: tuhle TV jsem taky koupil za 50,-Kc, a protoze se stouram v elektronice uz asi25 let (uz mi bohuzel neni 20:)),

dal jsem se do jakesi elementarni repase (co ma taky clovek na posteli porad delat, ze?). Vycistit potenciometry a tak.

Potom chodila v ramci moznosti dost dobre. Asi po mesici se zacal nejdriv vlnit a posleze vytrhavat obraz v horizontu. Vymenil jsem

podle cichu elektrolyty u zdroje, ale nic moc. A protoze nemam schema a nevim, jak je ten zdroj vlastne zapojeny, nemuzu pokracovat. A z pouheho sentimentu ji nechci jen tak vyhodit.

miljan*
hodnocení

2x

Zkus se zeptat tady elektroworld.info/...

dennnnny
hodnocení

Mnohokrat dekuji, podivam se a zkusim to.

Hezky den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]