Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde by se ještě dal sehnat tento přehrávač extreme, sháním ho a nikde jsem ho nenašel. Tak prosím o radu.
Přehrávač z roku 2005 těžko seženete, jedině snad v nějakém bazaru. Ale kupovat dnes přehrávač s pamětí 512MB? Pokud teda požadujete konkrétně oranžový. Jiné barvy měly větší kapacitu, ale též nedosptupné
@nonek: Taky jsem tu nabídku našel. Ovšem když si dáte jejich aktuality, tak je jasné, že nemá cenu tam volat
@frkotou: 2005 dole by mělo být vytvoření, případně poslední úprava webu, ale podle aktuality mu kšefty moc dlouho nešly.
nevím, co si mám myslet o této nabídce; myslíte, že je aktuální? je tam sice mobil, ale volat po dvaadvacáté? snad email ...nebo volat zítra
doplněno 23.09.14 22:29:asi z toho nic nebude, ...když se dívám na nabídku karet...nějaké zapomenuté stránky prodejce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.