Nejste přihlášen/a.
Ahoj Mám problém. Mám iPhone 4s, 32 gb, ios ten nejnovější. Zhruba včera se mi začalo sekat nastavení, a když přestalo, a já se konečně mohla nějak dostat k wifině, tak to hledalo strašně dlouhou dobu a stejně to nic nenašlo. Pak jsem to celý vypla, zapla a situace se přisotřila a wifina byla šedá a ani nereaguje. Zkusila jsem už všechno možný, obnovila, co šlo, wifi je stále šedá, nereaguje a já mám chuť ten krám za 11 000 vyhodit oknem a hned pak skočit za ním. -_-
Jediné, co jsem asi ještě nezkusila, je zahřání/zmražení iphonu, což údajně pomáhá. Ale dát 11 000 do ledničky nebo je fénovat, to se mi moc nechce a údajně to tu wifi zprovozní jen na chvíli. A každej den si fénovat mobil, to žádná sranda není.
Asi se to bud emuset dát opravit, ale to vůbec nevím, kam by se dalo, jelikož je ten mobil koupený od prodejce přes net a záruka byla jen na asi 30 dnů. :/ Ale opravili by to všude, kde se tyhle mobily prodávaj, ne? :O
Jenže... tu opravu bych si neplatila sama, platili by ji rodiče. A já už úplně vidím, jak by na mě řvali, že by byl stres a všechno možný. Já jim to tak strašně moc nechci říkat... :/// Asi omdlím, až jim budu muset říct, že ta wifi blbne. O to hůř, že už blbla kdysi - vraceli jsme ho pár dnů potom co k nám došel. Oni to opravili, uběhlo něco přes dva měsíce a problém se vrátil.
Nemáte nějaké nápady, jak bych to sama mohla zprovoznit? ... v mobilu se hrabat fakt nechci, nerozenám šroubovák od jinýho šroubováku. Fénování a mrazák mi prosím ani nenabízejte, to bych to poku*vila ještě víc, to už úplně vidím. Spíš nějaký typy, co zmáčknout, podržet... ačkoliv si mylsím, že nebude chyba na mojí straně, ale prostě nějako šibě tomu mobilu... Kolik by oprava wifi mohla stát? Mám ušetřeno kolem tří stovek.. to asi víc co? a kolik dní by to trvalo?
BTW: PROSÍM, NIKDY, NIKDY, NIKDY SI NEKUPUJTE TO ZAJEB*NÝ JABKO!
Ahoj, obavam se, ze 300 to nespravi. Nejspis je vypaleny chip a to je na vymenu cele desky. Takze jedine ten fen
Je to obvykla pricina teto zavady. Samozrejme jiste se to dozvite pri oprave.
doplněno 23.09.14 14:23:Zalezi na obchodu, jak sjou solidni. Jestli ti opravu naceni za tu cenu, tak ji musi i dodrzet. Chapu, ze rodice nebudou mit radost, ale i tak by jsem za nima zasel, ze to proste nefunguje a ze se budete na oprave podilet z penez, ktere jsi nasetrila. Na to by jsem jako rodic urcite slysel. Solidni pristup a rovnou i reseni v jednom
teď jsem si o tom četla a modlila se, aby mi to někdo nenapsal ://
applemix.cz/... Tady se píše že výměna stojí 740... Myslíte, že by za tu cenu opravili ten chip? A proč mylsíte, že je vypálený chip? Omlouvám se, jsme lajk, nerozumím tomu vůbec. :/ Děkuju moc!
No tak tam bych to urcite nedaval. Applemix, Odborná instalace fólie na iPhone 90 Kč. Dobrej vtip.
Poptejte se tady: fixbook.cz/... Mam ty nejlepší zkušenosti.
Popravdě, s applem má několik let pouze pozitivních zkušeností vyjma utopení v čaji...
Chyba je buď v 99% mezi židlí a displejem ...
A pokud někdo koupí rozbitý kus, tak to bohužel...něco co koupím a je to druhý den vadné, evidentně se toho někdo zbavil..
Nicméně 32 za 11 tis, kdy to bylo kupované..?
Nakonec fén/lednička způsobí v přístroji vodní páry a srážení a akorát z toho bude porucha...
A je tu ještě jedna verze POKUD JE TO IOS 8.0.1 tak jde o sw chybu ios který byl na trh jen pár minut a byl stažen...
Pokud je v přístroji tato verze tak klid a doufat že to během pár hodin/dní opraví...
A pokud ne, doporučím kupovat raději na aukru od těch co mají refubrished stroje s 1 rokem záruky...
A ta poslední verze, dej jména servisů v tvém okolí a mi ti doporučíme/odradíme od toho či onoho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.