Nejste přihlášen/a.
Mám TV Sony, na ovladači buď ke kabelovce nebo k TV si neuvědomuji jsem zmáčkla nějaké tlačítko a zmizela mi kabelovka, na levé straně obrazovky se ukázalo D active na pravé TV 007 o pořadu nejsou údaje a dole se ukázal žlutý trojúhelník s vykřičníkem žádný signál.
Na dotaz u kabelovky mi bylo sděleno, že jsem pravděpodoběn přepnula TV, aby zobrazovalo obraz z jiného vstupu. Přepnout zpět můžete většinou tlačítke AV, source nebo input, na ovladači však kjsem žádné takové tlačítko nenašla,každá TV to prý může mít jinak, prý se mám obrátit na výrobce.
může mi někdo poradit?
Přesně tak lépe se radí s konkrétním typem.
Jinak obecně input (vstup) bývá na tlačítku uznačován jako čtvereček(obrazovka) se šipkou dovnitř. Např. na tomto ovladači/... je to tlačítko vlevo nahoře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.