Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava projekční TV Toshiba 43PH14Q

Od: mateskochi* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,poprosím o radu.U výše zmíněné TV po zapnutí někdy nenaskočí obraz,kontrolka zapnutí se rozsvítí vždy.Jde mi o to jestli má cenu tv ještě opravovat a jak velký je to asi problém?Děkuji za veškeré info.M.

Oprava projekční TV Toshiba 43PH14Q

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zvuk chodí vždy? Nebo naskakuje jen když naskočí obraz?

mateskochi*
hodnocení

Zvuk nabíhá až s obrazem.

doplněno 21.09.14 17:00:

Takže zpět,zvuk nabíhá hned se zapnutím tv.M.

Není už trochu stará projekční výbojka? Kolik má TV naběháno?

Jinak já zastávám názor, že opravit lze všechno a tohle rozhodně nebude nic vážného.

mateskochi*
hodnocení

Může bejt ale kolik má naběháno vskutku nevím,tv jsem nedávno dostal.Kde asi tak je ta výbojka?

Někde v menu by mělo být počítadlo naběhaných hodin, právě kvůli lampě, ta mívá životnost kolem 2000hodin u starších projektorů a tahle TV taky není žádná novinka.

mkat*
hodnocení

0x

Najprv by som vyčistil telku.Opatrne odstránil prach na plošakoch.Prezrel by som plošné spoje,či nie su studené spoje.Skontroloval by som elektrolyt. kond.či nie su niektore nafuknuté.Zistene zavady opravil.Skusil zapnuť.A možno by som slávil uspech z opravy.

mkat:

já to vidím na problém s lampou, nebo obvody jrjího balastu. Jinak žádné amatérské prohlídky bych rozhodně nedoporučoval, hrabal ses někdy v projektoru? To není CRT ani LCD televize...

mateskochi*
hodnocení

Lampy to má každopádně 3ks,asi by měly něco vydržet...

Oprava projekční TV Toshiba 43PH14Q #2

No ony to nemusí být lampy, já nehledal princip téhle konkrétní projekční TV, ale podle obrázku to vypadá, že bude na principu 3 malých černobílých vysokojasových projekčních CRT obrazovek. Tak v tom problém asi nebude...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]