Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo Vibe P1 nebo Honor 5X?

Od: denisa90* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

právě přemýšlím nad koupí nového telefonu, který by byl v cenové relaci do max. 9000,- Kč. Mým hlavním požadavkem je vydrž baterie, podpora českého LTE (900 Mhz T-mobile), RAM alespoň 2GB, čtečka otisků prstů a alespoň průměrný foťák (5Mpx přední / 13Mpx zadní). Nějak se nemůžu rozhodnout mezi Lenovem nebo Honorem:

mall.cz/...

mall.cz/...

Honor má sice menší baterku,ale dost luxusní vzhled a funkce taky nejsou k zahození.

Zatímco Lenovo má extra velkou výdrž, ale zas až tak moc se mi nelíbí vrchní plastová krytka, pod kterou se vkládá sim/sd karta, na kterou jsem neslyšela moc chvály - tak trochu mám strach, že se při odebrání z telefonu ulomí - což se pár lidem bohužel stalo. :(

Prosím o radu, má někdo zkušenost s Lenovo Vibe P1 nebo s Honorem 5X? Který telefon byste si vybrali? Vím, že to jsou dost nové modely, ale jestli má někdo nějakou zkušenost tak prosím o radu.

Díky moc za případné odpovědi. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mobilmania.cz/...

Ale do 9000Kč bych jasně volil LG G3 32gb.

doplněno 07.02.16 21:10:

Tak to LG G3 32gb splňuje. Na to jak dlouho je na trhu si nevede špatně: mobilmania.cz/...

denisa90*
hodnocení

Ještě jenom doplním par specifikací:

displej 5,5"

Android 5.0 a vyšší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]