Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to zapojit?

Od: dofen odpovědí: 4 změna:

Zdravím , měl jsem starou věž a bylo mi líto vyhazovat ji celou, proto jsem z ní nechal repráky, zesilovaž a zdroj .

Zdroj jsem připojil na zesilovač v celku bez problému , to bylo jednoduché ale teď mám problém , chtěl bych na zesilovač zapojit oba repráky a ještě zapojit 3,5 jack abych to celé mohl připojit na mob. telefon a pouštět hudbu z telefonu, nevím ale jak to správně zapojit .

Na zesilovači mám patici s 5ti vývody - plus,B1,B2, I ( nebo to označení vypadá jako písmeno I), a poslední je zem.

Nevím si rady co na co připojit, za každý postřech děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Určitě by pomohla fotka,takhle těžko radit když nevíme co je to za patici.

hodnocení

0x
Jestli myslíš klasickou patici na pětikolík tak máš na prostředku kostru a na jedné straně vstupy( myslím že vlevo ) a na druhé výstup. Zapni zesík a do zdířky strč jehlu. Když zabzučí tak jsi na správné straně pro vstup.

hodnocení

0x

tady pár příkladů:

slady.cz/...

bucek.name/...

hodnocení

0x

Prodávají i redukci z "pětikolíku" DIN na stereo jack.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]