Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet od Vodafone do mobilu - problém

Od: michalll* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

Pokud tady někdo má zkušenosti s tímhle internetem v mobilu který teď Vodafone poskytuje zadarmo, tak by mě od něj zajímalo jeslti může surfovat opravdu po každé stránce...Protože já ho mám a nějak extra spokojený nejsem...Protože mě to pustí jen na některé stránky a na stránky jako je třeba tahle poradte.cz mě to nejde...Budto to spadne nebo erorr apod...

Díky za zkušenosti a rady mějte se

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Mam internet v mobilu od t.mobile a nemám problém připojím se na vsechny stránky akorat nemůžu stahovat data,třeba ceníky atd.jinak spokojenost doporučuji zkusit přeinstalovat operu,a nebo se obrátit na operátora

aeghort*
hodnocení

0x

To by neměl být problém Vodafonu, mě s oním Internetem do mobilu šlo (bohužel moje E51 dodýchala, proto ho teď nemohu využívat) vše. Máte dost silný signál? Jaký máte telefon? Nechala jste si telefon nastavit speciální zprávou anebo jste ho nastavovala ručně? V jakém prohlížeči se chyba objevuje?

budweis
hodnocení

0x

Mám úplně stejný problém - prakticky se nedostanu na žádné web stránky. Pokoušel jsem najít jízdní řády - www.idos.cz autobusové spojení - horor. Vyhledávalo to téměř 15 minut a pak oznámilo, že stránka je nedostupná. Skutečně služba zadarmo, ale na nic.

vojtahavel*
hodnocení

0x

Vodafone nemá na tolik uživatelů internetu nejspíš kapacity. Nebylo na to připraveno. Navíc použitá technologie není zrovna 2x rychlá. A taky pozor na FUP - 100 MB. Nadbytečná data platíte.

aeghort*

Nikoli, Vojto, po dosažení FUP se sníží rychlost (ale vzhledem k povaze tohoto řešení asi jen na běžnou rychlost GPRS, což by na běžné mobilní browsování mělo stačit), nic navíc se neplatí.

luziferr*
hodnocení

0x

Internet je značně omezený, stačí vidět seznam a jiné stránky, vše je upraveno na velikost mobilu, muíte také vědět že nějaké stránky fungují na jiných modulech pluginech, kt. mobil nepodporuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]