Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xperia M - dobrý přechod z Lumie 800?

Od: michalkoudela* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, podařilo se mi sehnat Xperii M za dobrou cenu - myslíte, že bude dobrá na internetové využití, občasné zahrání nenáročných 2D her a jako docela kvalitní telefon na focení? Android se mi nelíbí, ale ten od sony mi přijde takový sympatický, jednoduchý a čistý. Hlavní důvod je ten, že bych chtěl používat Androidové aplikace, které na Lumii nemám, zároveň bych chtěl náhradu za fotoaparát (co 5 megapixelů - nebude to do budoucna na 4k monitor nekvalitní?), já nepotřebuji množství funkcí, jediné, co ocením, je HDR, jinak mi bohatě postačí klasika s dobrým podáním barev. Chtěl bych se často dívat na youtube (na WP není pořádná aplikace), být na Facebooku a sledovat internet. 2D hry typu Plants vs. zombies by to mohlo rozjet bez problému, ne? A doufám, že nebudou potřeba žádné čističe a zpomalování telefonu, jelikož takovou zkušenost s tím systémem mám. Uvítám i vlastní zkušenosti. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

android40*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Myslím, že Nokia je lepší než Sony xperia M. Na focení je Sony špička, rovněž na hraní nenáročných her bude velice dobrá, ale Nokia má navrch v OS. Nemyslím, že je to výrazná změna k lepšímu, ale pokud potřebujete telefon na focení je to dobrý výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]