Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde opravit navigace v mobilu?

Od: ladko1939* odpovědí: 1 změna:

Mám mobil Nokia 6220 Classic, která má i GPS navigaci, pro kterou si musím vždy po jednom roce koupit licenci. Navigace ale přestala pracovat. Zadám cíl trasy a přístroj stále hlásí " čekám na připojení GPS " a víc nic. Dají se stahovat libovolné mapy a hlas navigace, ale samotná navigace nejde. Nepomohlo ani přeinstalování softwaru ani tovární nastavení. Dá se s tím něco dělat? S navigací jsem byl dosud velmi spokojen pro její jednoduchost a spolehlivost. Všem děkuji předem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

zaneste to do servisu,tam vám řeknou,že mobil upadl a praskla deska s anténou,cena opravy by převýšila cenu mobilu...takto jsem dopadl já s n-95...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]